Sfaturi pentru Okazii.ro

Bun venit în forumul „Sfaturi pentru Okazii.ro”!

Vă rugăm să folosiți acest forum pentru a propune idei și proiecte pentru dezvoltarea Okazii. Preferăm sfaturile care pot fi puse în practică în viitorul apropiat (maxim 3-6 luni), astfel încât să puteți vedea rezultatele cât mai rapid.

Acest forum este moderat de echipa Okazii. Permitem orice tip de opinii și comentarii, atâta timp cât se discută constructiv și exprimarea este decentă. Înainte să trimiteți o idee nouă, vă rugăm să verificați dacă ideea nu a fost deja propusă.

Pentru a putea vota sau adăuga idei, folosiți linkul „Vocea utilizatorului” din Contul meu (http://www.okazii.ro/contul-meu/). Mai multe detalii despre folosirea acestui forum găsiți aici: http://bit.ly/9R7jfI.

Vă mulțumim,

Echipa Okazii

Eu as propune pentru Okazii.ro...

You've used all your votes and won't be able to post a new idea, but you can still search and comment on existing ideas.

There are two ways to get more votes:

• When an admin closes an idea you've voted on, you'll get your votes back from that idea.
  • You can remove your votes from an open idea you support.
  • To see ideas you have already voted on, select the “My feedback” filter and select “My open ideas”.
(thinking…)
Reset

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

If a similar idea already exists, you can vote and comment on it.

If it doesn't exist, you can post your idea so others can vote on it.

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

• Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
    1. 91 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
      You have left! (?) (thinking…)
    2. 169 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    3. As dori sa cereti o dovada celor care accorda calificativ negativ

sa posteze emailurile in care sa ateste ca a incercat sa ia legatura cu cumparatorul respectiv vanzatorul de cel putin 2 ori, iar in cazul in care nu se ridica coletul o copie a mandatului postal;
      Pana in acest moment am primit 2 calificative negativ, de la persoane care nu au raspuns la nici un email prin care incercam sa-i contactez dupa castigarea licitatiei, vi se pare corect? mai mult ei au la calificative cu semnul minus (-) in fatza, iar eu nu-i pot opri sa liciteze si sa acorde negativ dupa bunul lor plac, astfel calificativele acordate de ei… more

174 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    4. Okazii DailyDeals

Buna ziua,
      Cel mai imp lucru din aceasta categorie este o mai buna colaborare cu cine se ocupa de aceasta categorie (o zic de mult timp dar degeaba):
      - daca am selectat o anumita data in care sa-mi apara produsul, acea data vreau sa ramana. Se alege o data care vreti voi, nici macar nu sunt anuntat in ce data va aparea! Inainte asa era, scriam data si in acea data aparea 1
      - produsele care au fost scumpite, ca sa poata beneficia de reducere, sa nu mai apara decat dupa o perioada de la scumpire ( 30, 25 zile… more

15 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    5. Sa existe o perioada mai lunga de gratie, mai ales pentru utilizatorii activi, care investesc zeci de euro in promovare !

Sa existe o perioada mai lunga de gratie, mai ales pentru utilizatorii activi, care investesc zeci de euro in promovare !

36 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    6. Sa se faca un sistem bine stabilit de acordare a calificativelor intre vanzator-client

Propun urmatoarele idei(ele pot fi dezbatute sau adaugate noi idei,ideea este sa votati si sa comentati pentru a fi luata in calcul de catre administratori):
      Fiecare cumparator care liciteaza pentru un anumit produs sa aiba obligatia in termen de 7 zile sa acorde calificativ(daca va fi neutru sau negativ sa se justifice de ce).
      Daca nu acorda nici in acest termen calificativ si nu a acordat 3 calificative la 3 vanzatori diferiti atunci contul sa ii fie suspendat temporar timp de 20 de zile,pana ce acorda calificativele.Daca nu acorda nici in acest timp,contul sa ii fie suspendat permanent deoarece nu… more

34 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    7. 34 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    8. sanctiuni pentru cei care posteaza ceva la vanzare..licitezi si nu mai raspund cand sa predea produsul ma refer la Amenda sau delete account

Se intampla sa licitezi si nu iti raspunde nici la mail nici la telefon sau te amana dupa care nu mai dai de el ...perioada in care tu pierzi si celelalte oferte..

61 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    9. Sa nu se poata licita inainte de a discuta prin email sau telefonic cu vanzatorul

Ma refer aici la cei ce liciteaza aiurea..mie mi se trage comisionul iar produsul nu l-am vandut.Mai primesc si un calificativ Negativ pe deasupra.. Inainte de a licita sa fiu sunat sau sa primesc un email ceva iar mai apoi sa poata sa faca licitatia...sau ceva in genul acesta..

168 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    10. Obligarea celor care vand,sa mentioneze faptul ca lipsesc pentru o perioada mai lunga de timp

Cei care vand sa aiba obligatia de a mentiona,in cazul in care lipsesc pentru o perioada de timp mai lunga. "Scuza" cu plecatul din tara pe care o folosesc diferite persoane ca sa justifice nepasarea nu este relevanta. In caz contrar propun calificativ negativ. Poate in acest fel se vor "educa".

11 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    11. adaugare criteriu de cautare dupa noile procesoare intel sandy bridge ( new core i3, i5, i7)

Va recomanda o adaugare la criteriile de cautare dupa procesor, pentru laptop-uri sau desktop-uri:
      Ar fi cazul sa adaugati :
      Intel 2nd gen Core i3
      Intel 2nd gen Core i5
      Intel 2nd gen Core i7

Multa lume cauta noua generatie de procesoare de la intel, dar nu se afla in cautare.

10 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    12. 13 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    13. Ocazii.ro ar trebui sa monitorizeze mai altfel numerele primite prin mesaj!!

De multe ori mi-a venit in mesaj de la utilizator serie calculator lipsa adica stearsa de ocazii.ro,de exemplu,daca seria cd player era amf0987 mie mi-a aparut doar amf*****,si multe altele,eu cer in fiecare anunt sa nu imi trimita nimeni iduri sau nr de telefon,insa sa inteleaga si sistemul Ocazii,daca nu am seria complecta nu pot spune clientului daca se poate sau nu face acel calculator,cd de masina si poate pun pe drum degeaba un cd payer,sau pun un client sa liciteze doar pt informatii,cred ca ar trebui sa se introduca o altfel de barare a nr!

24 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    14. banarea permanenta a celor cu limbaj obscen

folosirea unui limbaj decent intre membrii si banarea permanenta a celor care vorbesc porcos

75 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    15. Afisare pret in Lei

Afisarea preturilor sa se faca in LEI !!! De 3 ani de zile (de la 01.01.2009) nu mai exista RON.......

38 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    16. 47 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    17. sa existe posibilitatea de a fi obligatorie discutia in prealabil pe forum + acceptarea de catre vanzator a cumparatorului

sa existe optiunea la creerea unei vanzari - de a se obliga cumparatorul sa discute in prealabil pe forum cu vanzatorul - sau vanzatorul sa fie insiintat si daca doreste sa respinga cererea de la cumparator . astfel sa puteam opta daca dorim sau nu sa vindem unui cumparator din alt oras - sau fara calificative. etc .

38 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    18. Mi se pare complet aiurea ca atunci cand dai un negativ cuiva , justificat, sa primesti inapoi negativ doar ca razbunare

Mi se pare complet aiurea ca atunci cand dai un negativ cuiba , justificat, sa primesti inapoi negativ doar ca razbunare...faceti ceva...

225 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    19. LA MULTI ANI ECHIPEI OKAZII.RO !!!!

LA MULTI ANI ECHIPEI OKAZII.RO UN AN NOU FERICIT SI LA MAI MULTI UTILIZATORI !!!!!
      PRAETORIAN1

16 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    20. ar fii bine sa existe poza de profil, sa ne putem posta un status(contra cost), sa vedem o pagina cu utilizatorii (Top-ul lor).

ar fii bine sa existe poza de profil , sa ne putem posta un status(contra cost), sa vedem o pagina cu utilizatorii (Top-ul lor), top 10 vanzatori sau cumparatori sa nu mai plateasca nici un comision, site-ul sa aiba un perete (gen facebook) unde sa se afiseze ultimele anunturi, sau contra cost, sa se poata publica anunt sponsorizat pe acea pagina.

10 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    ← Previous 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 49 50
  • Don’t see your idea?
  • Post a new idea…
  • Sfaturi pentru Okazii.ro

Knowledge Base and Helpdesk