Sugestii pentru Okazii.ro
Bun venit în forumul „Sugestii pentru Okazii.ro”!
Vă rugăm să folosiți acest forum pentru a propune idei și proiecte pentru dezvoltarea Okazii. Preferăm sfaturile care pot fi puse în practică în viitorul apropiat (maxim 3-6 luni), astfel încât să puteți vedea rezultatele cât mai rapid.
Acest forum este moderat de echipa Okazii. Permitem orice tip de opinii și comentarii, atâta timp cât se discută constructiv și exprimarea este decentă. Înainte să trimiteți o idee nouă, vă rugăm să verificați dacă ideea nu a fost deja propusă.
Pentru a putea vota sau adăuga idei, folosiți linkul „Vocea utilizatorului” din Contul meu (http://www.okazii.ro/contul-meu/). Mai multe detalii despre folosirea acestui forum găsiți aici: http://bit.ly/9R7jfI.
Vă mulțumim,
Echipa Okazii
-
9 voturi
-
Alerte SMS valabile NUMAI offline, nu si cand sunt online!
Bună ziua,
Am activat opțiunea pentru că doresc să țin aproape TOT ce se întâmplă pe Okazii în contul meu, iar aplicația pt. Android nu este compatiblilă cu tel. meu (care apropo nu merge oricum mai deloc).
Vă rog să faceți posibilă selectarea opțiunii ca alertele create să fie active NUMAI când nu sunt online, pentru acest caz are logica o alertă. Dacă este deja activă această opțiune atunci marcați ca infomație ca să știm și noi.
Vă mulțumesc anticipat.
Cu drag,
Mihai.15 voturi -
INSTRUCTIUNI PENTRU CUMPARATORI : SA II INVETE CINEVA CA NU SE POT FACE SCHIMBURI PE CURIER
Acum cateva zile un user m-a intrebat de un schimb la un produs de al meu , a acceptat conditiile ca apoi sa-mi spuna ca nu poate ajunge la mine in localitate sa cumpere . Cum vreti sa le trimit pe avion ? Cash nu vrea sa cumpere , eu ce vina am ca user-ul x nu e in stare sa gandeasca inainte sa intrebe
1 vot -
Sa poata fi gasiti utilizatorii dintr-un anumit oras
Sa existe o rubrica pentru a vedea utilizatorii dintr-un anumit oras. Ex:Bucuresti 2000 de utilizatori si numele de cont al acestora.Asa am putea vedea mai bine produsele din orasul in care locuim.Eu am comandat un produs de la Craiova si ulterior am aflat ca il avea si cineva din orasul meu.Multumesc!
3 voturi -
6 voturi
-
Posibilitatea reactivarii unui cont suspendat permanent cu feedback bun pentru un anumit comision daca motivul suspendarii a fost minor
Daca am avut un cont suspendat cu calficative multe din care reiese ca am avut clienti multumiti sa avem posibilitatea sa-l reactivam pentru un anumit comision cu toti banii pe plus pe care ii aveam . Sistemul de sanctionare este de-a dreptul penibil , pana si politia iarta mai mult decat site-ul acesta .
26 voturi -
14 voturi
-
Sa nu mai restrictionati punerea in vanzare, chiar daca nu suntem " VERIFICATI ", copiati EBay sau Amazon in totalitate ! ,
Chiar nu vad sensul pentru care nu pot oferii spre vanzare mai mult de 1 unu, produs daca nu sant " Verificat " cu ce seamana oare ?, comision mai mult la dv. si tranzactii mai multe pt noi, de ce oare sa fim verificati cand avem tabel cu calificative de la cumparatori, acolo se spune cam totul despre vanzator - cumparator, dar...mai sant si alte site uri, stima !
22 voturi -
6 voturi
-
Rubrica obligatorie in care vinzatorul sa specifice - pe proprie raspundere -daca marfa este originala sau replica.
O multime de vinzatori (unii dintre ei gold sau silver) vind replici ale unor mari firme, fara a specifica acest lucru. Stocurile postate sint de ordinul zecilor de bucati, pretul fiind scazut pentru un articol al firmelor declarate. Nimeni nu ia nici o masura, vinzarile curg, oamenii sint inselati cu buna stiinta, site-ul traieste din comisioane. Vinzatorii cu produse originale - printre care ma numar - rezista din ce in ce mai greu.
Reputatia site-ului Okazii nu intereseaza pe nimeni? Cum poate deveni acest site un ebay romanesc daca aceasta conditie nu este obligatorie in pagina de punere in vinzare…31 voturi -
Clientul a testat produsul si nu a fost multumit
Este absolut normal ca, cumparatorul sa poata testa anumite produse, de exemplu o canapea sa vada cat de confortabila este, inainte de a achizitiona. Doresc sa fac pe aceasta cale o sugestie oficiala catre Okazii.ro pentru a fi luate in calcul si aceste situatii.
Ca si solutie propun urmatoare varianta: Cumparatorul achizitioneaza produsul pentru a intra in posesia datelor de contact, vede produsul si daca este ok cu acesta eu platesc comisionul catre Okazii.ro. Daca nu ii convine produsul eu fac cerere de returnare comision dar nici un cont nu primeste avertisment. (Ebay-ul nu da avertisment cand se urmeaza procedura…11 voturi -
Sa o tina tot asa , pentru ca ne este f.bine ,noua cei care facem tranzactii
am intalnit numai pesoane serioase in urma tranzactiilor ,bravo okazii.ro
5 voturi -
Plata produsului la cumparare !
Pe toate marile sit-uri de vanzari online din lume ( eBay, Amazon, iOffer, AliExpress, DH Gate, etc) NU SE EXPEDIAZA COMANDA PANA NU SE FACE PLATA. Fac cumparaturi online de mai multi ani dar nu am gasit acest sistem de plata a produsului prin ramburs la primirea coletului la nici un mare site de comert din lume. Exista sisteme de plata suficiente pentru a certifica astfel intentia de cumparare si exista sisteme suficiente de asigurare pentru cumparator care sa-i garanteze primirea comenzii sau returnarea banilor. Sistemul functioneaxza foarte clar si foarte simplu pe toate aceste site-uri. De ce sa facem…
16 voturi -
Garantie livrare
La un produs livrat cu Garantia de livrare, la cele 3 zile pe care le are la dispozitie cumparatorul sa fie luat in calcul si weekend-ul iar banii sa fie prelucrati ca si pana acum in prima zi lucratoare. Exista situatii cand ai nevoie sa sti ca tranzactia s-a incheiat cu succes dar trebuie sa astepti 2 zile in plus fata de cele 3, iar pentru cumparator nu este nici o diferenta daca este zi lucratoare sau weekend.
22 voturi -
Pentru utilizatorii verificati
in momentul in care im-i este verificata identitatea si seriozitatea ,m-i se pare normal sa am posibilitatea de a solicita ,macar costul transportului in avans ,cumparatorul x cu 0 calificative comanda si ma-i pui si la curier rapid si ma trezesc ca dau banii pe curier si ma trezesc cu colletul acasa ,platind si returul adica 40-50 ron ,si asta ca x a vrut sa faca o gluma sau a licitat din greseala,si nici nu it-i raspunde la tel.la ce echipa santeti nu cred ca este foarte greu acest lucru.dupa licitare sa ii apara contul meu in care pentru finalizare…
17 voturi -
Banii care vin prin garantia de livrare
In ultima vreme am vandut mai multe produse cu Garantia de livrare, problema este ca dureaza si 6 zile pana cand banii intra in contul bancar. De ex: la data de 1.05 (miercuri) la ora 10 s-a comfirmat o livrare a unui produs, deci cumparatorul a platit deja produsul. Eu pot sa primesc banii deabia peste 6 zile (1 zi dureaza pana banca comfirma tranzactia).Adica pe 7.05 (marti). Este o perioada foarte mare, va rog daca se poate sa gasiti o solutie la aceasta situatie.
19 voturi -
Validare cod "utilizator verificat"!
Mie mi se pare o idee destul de proasta, mai ales, in cazul meu cand am peste 50 de calificative, sa mi se ceara sa mai platesc 1 euro pt.verificarea mea! si mai ales sa introduc nu stiu ce cod ce imi va aparea in extrasul meu de cont, extras care presupune sa pierd timp pe la banca ca sa iau un cod ca sa il introduc, ca sa mai pot face vanzari!. Pai eu acuma vreau sa vand si nu pot....chiar daca am un sold pozitiv si calificative pozitive. Pai cum atunci? Pai verificatii pe cei care nu sunt…
30 voturi -
Durata verificarii platii prin OP sa fie mult mai mica.
Mi s-a intamplat mie... Data scadenta 26.05. Platesc pe 25 .05 , trimit copie dupa OP, si ma trezesc cu licitatiile inchise . Iar astazi suntem in 29.05 si tot inchise sunt. Am vorbit vineri la " plati " cu Ovidiu si m-a linistit. M-a intrebat daca eu cunosc regulamentul. Nu asa consider ca trebuie sa te comporti cand un user iti cere ajutorul.
Multumesc pentru intelegere.2 voturi -
Comision
Am sa va dau un exemplu. In momentul in care am cumparat de pe amazon un produs iar in momentul in care l-am trimis inapoi pentru ca marimea era mult mai mica decat am crezut. Amazon mi-a oferit urmatoarele variante :
1. Contravaloare inapoi din care au fost retrasi comisionul lor
2. Schimb produs iar eu am platit in avans transportul de tur-retur al acestuia.Deci in concluzie, in care se face un retur sa exista dreptul de retinere a comisinului de vanzare de catre voi iar noi sa nu fim nevoiti sa platim inca odata acel comision si publicare…
7 voturi -
Feedback asemanator ca pe amazon si ebay.
Dupa 1 sau 2 saptamani de la incheierea tranzactiei cumparatorul sa lase un feedback despre acel produs direct pe pagina produsului, asta in cazul in care exista mai multe bucati, in cazul in care a fost o singura bucata, se apara la calificatife. Asa putem sti si parerea altora despre acel produs.
3 voturi
- Nu vezi ideea ta?