Sfaturi pentru Okazii.ro
Bun venit în forumul „Sfaturi pentru Okazii.ro”!
Vă rugăm să folosiți acest forum pentru a propune idei și proiecte pentru dezvoltarea Okazii. Preferăm sfaturile care pot fi puse în practică în viitorul apropiat (maxim 3-6 luni), astfel încât să puteți vedea rezultatele cât mai rapid.
Acest forum este moderat de echipa Okazii. Permitem orice tip de opinii și comentarii, atâta timp cât se discută constructiv și exprimarea este decentă. Înainte să trimiteți o idee nouă, vă rugăm să verificați dacă ideea nu a fost deja propusă.
Pentru a putea vota sau adăuga idei, folosiți linkul „Vocea utilizatorului” din Contul meu (http://www.okazii.ro/contul-meu/). Mai multe detalii despre folosirea acestui forum găsiți aici: http://bit.ly/9R7jfI.
Vă mulțumim,
Echipa Okazii
-
Anularea calificativelor negative contra unui comision
ca la biserica, pentru ierarea pacatelor :)
serios acum, ipotetic vorbind:
- am gresit si imi pare rau, dar nu m-am inteles cu persoana cu care am facut tranzactia si care vrea sa imi scoata ochii cu orice pret, dar nu poate decat sa imi dea un calificativ negativ si sa ma spurce in comentariul aferent
- ar trebui ca dupa o perioada de timp (2, 3 luni) sa pot opta pentru stergerea calificativului daca am fost comerciant cuminte si n-am mai dat teapa (am avut doar pozitive)
- si apoi ca la leasing (daca devin mai multe situatiile, ar… more71 votes -
Am o idee foarte profitabila pentru cei de la Okazii.ro
Daca cineva caruia contul i-a fost blocat definitiv vrea sa si-l deblocheze sa plateasca o taxa !
Taxa sa fie in functie de problemele pe care le-a creeat pe site.
Exemplu : Limbaj neadecvat : 20 euro.
Incalcarea regulilor de listare : 10 euro.
Colet neridicat : 10 euro.72 votes -
Sectiune comentariu la "Raporteaza produs" !
Sa se faca un chenar in care poti sa lasi un comentariu, pentru ca v-a fi mult mai usor de gasit problemele la un anumit produs.
15 votes -
Versiunea pt mobil este super nasoala
faceti ceva rate foarte greu de folosit depe un telefon cu android
45 votes -
248 votes
-
GARANTIA OKAZII numai cu plata in avans
daca se doreste un sistem escrow, faceti-l complet! sunt perfect de acord cu garantia okazii in conditiile unei plati in avans, asa cum este peste tot in lume( nu cred ca mai exista undeva plata ramburs...)- nu catre vanzator direct, ci catre okazii
13 votes -
Renuntarea la comision
Prin renuntarea la comision si introducerea unei taxe unice de vanzare se va face lumina in multe cazuri de cumparare astfel cumparatorul va putea comunica mai bine cu vanzatorul va putea vedea marfa si toata lumea ar vinde si cumpara pe acest site deoarece modelul acestui site Ebay nua ajuns unde este prin introducerea comisionului......
O alta problema este la vanzarea unui produs nu se poate licita toata lumea vorbeste pe forum, modifica preturi si altele. Cei cu feedback cu minus nu ar trebuii lasati sa vanda pe acest site daca este unul respectabil, pe scurt rotejatine ca sa va… more87 votes -
Modificarea anuntului privind vanzarea unui produs si introducerea facturii
Sunt utilizatorul gorny si vreau sa va fac urmatoarele sugestii:
1.Nu mai specificati costul livrarii 3 RON – coletarie si Total comanda pe anuntul “Felicitari ai un client …”, deoarece in majoritatea cazurilor cumparatorii opteaza pentru metoda de livrare ramburs, care este mai comoda pentru ei dar si mai scumpa cca.7-9 RON sau mai mult, in functie de valoarea si greutatea materialului expediat. In acest fel se vor elimina unele confuzii privind costul total.
2. Introduceti formular de factura, in care in afara de denumirea si pretul produsului, sa fie specificate si principalele metode de livrare, respectiv: coletarie, ramburs, etc.… more2 votes -
Sanctiuni!!!
sanctiuni drastice pentru cei ce mint in legatura cu insusirile obiectelor ce le vand pe acest site. si de asemenea timpul de livrare. este cea mai mare dezamagire sa astepti cu zilele dupa termenul limita si in final sa gasesti in pachet cu totul si cu totul un alt obiect sau / si cu o alta culoare...etc. ex. de sanctiune. timp de 1 luna nu mai are voie sa posteze nici un anunt. sau sa liciteze la vreun anunt. gasiti voi ceva pentru pers astea!
64 votes -
Listarea tuturor produselor cumparate/vandute
Vreau sa pot sa vad toate produsele cumparate de-al lungul timpului, nu doar cele din ultimile 60 de zile. Poate vreau sa contactez un fost client sau vanzator, si nu pot pt ca un idot s-a gandit sa restrictioneze nr de rezultate afisate.
42 votes -
Sa apara toate calificativele
EU DORESC SA FIE AFISATE TOATE CALIFICATIFELE DE LA INCEPUT PANA LA ZI IN CONTUL MEU LIPSESCS DESTULE UNDE SUNT ?? AM PLATIT PENTRU ELE
167 votes -
Sa se perceapa comision integral sau partial pentru cumparare
am patit de multe ori sa vand produse la care cumparatorul a renuntat pentru ca nu a fost deacord cu anumite detalii care erau bine formulate descrierea produsului dar el nu a citit descrierea produsului, si m-a intrebat doar dupa ce a cumparat acel produs. Returnarea comisionului dureaza forte mult si daca faci de mai multe ori risti sa fi sactionat. Sa nu mai mentionez ca pierzi forte mult timp util pana repostez acel produs timp in care putea fi achizitionat de un cumparator serios. Propun sa plateasca un comision sau o suma modica de garantie gen 1% sau 0.50%… more
20 votes -
29 votes
-
NOU inseamna NOU ca in magazin, adaugati categoria "CA SI NOU"
in stilul ebay, NOU ar trebui sa insemne absolut nou, nefolosit, in cutie. cel putin la telefoane mobile, multi vanzatori listeaza ca NOU produse folosite. ar fi bine poate sa existe o diferentiere pe categorii NOU si CA SI NOU (sau "aproape nou")
29 votes -
5 votes
-
Calificative negative de la amatori strica reputatia celor seriosi
Propun ca sa nu aibe drept la calificativ negativ cei care nu au macat 5-10 tranzactii incheiate, atunci cand cumpara de la vanzatori cu multe calificative(peste 50-100) si >95%pozitive...Cred ca Okazii.ro ar trebui sa faca diferenta...
42 votes -
Mai multe caractere disponibile pentru calificative negative sau pozitive 2 !!!
120 de caractere pentru a raspunde la un negativ !?... 80 de caractere pentru intelegere reciproca !?... cand primesti calificativ negativ de la o persoana care nu are nici cea mai mica idee ce a cumparat (nu a citit si/sau nu a inteles descrierea produsului) ai nevoie de spatiu sa explici atat pentru persoana respectiva cat si pentru viitori clienti (primul lucru pe care il verifici la un utilizator sunt calificativele)
83 votes -
Asistenta Clienti luni - duminica si Confirmarea Comenzilor Pe Noua Pplatforma Sa se faca instant
Buna ziua
Cu toti am dori sa avem suport cand avem nevoie , atata timp cat platforma functioneaza non-stop ar trebui sa existe si un reprezentat activ care sa raspunda la nevoile clientiilor . O problema majora o reprezinta noua platforma care permite clientilor fara cont sa cumpere produse . exemplu : real Clientul da o comanda sambata seara dupa care ar fi dorit ca imediat a doua zi sa ridice produsul , okazii comform regulamentului trebuie sa sune clientul si sa confirme comanda ( treaba care nu se face in timp real , avand exemplul de mai sus ,… more8 votes -
Cati utilizatori urmaresc produsul meu?
Daca as sti cati utilizatori urmaresc un produs al meu, este posibil ca in loc sa-l scot de la vanzare, sa vin cu o propunere mai atractiva, astfel incat toata lumea are de castigat.
NU ma intereseaza cine urmareste, ci cati...22 votes -
Sa faca diferenta intre okazionauti si afaceristi
una este sa iti vizi un obiect/produs de care nu mai ai nevoie, sau caruia ai faci upgrade, sau cand vinzi unui prieten ceva asemanator si alta (cu totul alta) este sa faci din asta o afacere. Sunt deja o groaza (si le pot da si idurile daca vreti) care stau la panda si cumpara produsele de care am vorbit, pt ca apoi, sa la vanda la un pret mai mare. acest site se numeste (inca) okazii.ro, nu bishnitza.ro
8 votes