Sfaturi pentru Okazii.ro

Bun venit în forumul „Sfaturi pentru Okazii.ro”!

Vă rugăm să folosiți acest forum pentru a propune idei și proiecte pentru dezvoltarea Okazii. Preferăm sfaturile care pot fi puse în practică în viitorul apropiat (maxim 3-6 luni), astfel încât să puteți vedea rezultatele cât mai rapid.

Acest forum este moderat de echipa Okazii. Permitem orice tip de opinii și comentarii, atâta timp cât se discută constructiv și exprimarea este decentă. Înainte să trimiteți o idee nouă, vă rugăm să verificați dacă ideea nu a fost deja propusă.

Pentru a putea vota sau adăuga idei, folosiți linkul „Vocea utilizatorului” din Contul meu (http://www.okazii.ro/contul-meu/). Mai multe detalii despre folosirea acestui forum găsiți aici: http://bit.ly/9R7jfI.

Vă mulțumim,

Echipa Okazii

Eu as propune pentru Okazii.ro...

You've used all your votes and won't be able to post a new idea, but you can still search and comment on existing ideas.

There are two ways to get more votes:

• When an admin closes an idea you've voted on, you'll get your votes back from that idea.
  • You can remove your votes from an open idea you support.
  • To see ideas you have already voted on, select the “My feedback” filter and select “My open ideas”.
(thinking…)
Reset

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

If a similar idea already exists, you can vote and comment on it.

If it doesn't exist, you can post your idea so others can vote on it.

Enter your idea and we'll search to see if someone has already suggested it.

• Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
    1. Optiunea "Mesaj cumparatori" expediat e-mail

Daca un vanzator scrie un mesaj in cadrul optiunii "Mesaj cumparatori" acel text sa-i fie afisat cumparatorului intr-un e-mail separat de e-mail-ul de felicitare. O parte dintre cumparatori nu remarca si mesajul pe care l-a scris vanzatorul, in optiune mentionata mai sus, care apare in e-mail-ul de felicitare, si astlfel se pierde/ nu se ia in considerare ensenta sau importanta mesajului respectiv/

1 vote
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
      You have left! (?) (thinking…)
    2. Sa se acorde 5 stele pentru livrare automat daca livrarea este gratuita

Mi se pare normal si logic ca la ratingul pentru costul de transport sa se acorde 5 stele automat daca transportul a fost gratuit! Da , exista si vanzatori neseriosi care cer mai mult dupa terminarea licitatiei ( produs listat cu transport gratuit care de fapt nu e gratuit) dar cumparatorul oricum se poate plange de acest aspect sau lasa negativ.. nu pricep de ce unii useri imi pot lasa mai putin de 5 stele desi eu nu taxez transport ..Pe alte site-uri din lume acest sistem este deja implementat!

6 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    3. Introducerea notiunii de "Comanda minima = ___ lei"

Consider ca introducerea acestei notiuni este utila pentru vanzatorii de produse cu valori medii si mici. In acelasi timp si cumparatorii sunt informati direct (si nu prin intermediul continutului anuntului) de faptul ca nu pot comanda ... de exemplu un creion si atat !!!

Mie, ca vanzator nu imi convine sa livrez produse de valori mici. Totusi, vorbim de o munca de amblare si trimitere a acelui produs. La valori mici, pur si simplu nu este rentabil sa vinzi acel produs. De aici apare nevoia de a avea un prag minim al unei comenzi, acesta putand fi comunicat direct vanzatorului… more

3 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    4. 3 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    5. discretie

As dori ca si cumparator, dupa incheierea unei tranzactii si acordarea calificativului sa pot sterge din <activitate> produsul respectiv. Nu vreau sa afle sotia mea ca am investit bani in ceva cu care ea nu era de acord.

2 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    6. Calificativ NEGATIV !!!

Nu este corect ca in cazul in care cineva liciteaza pe un produs si nu-l mai ia,(chiar eu am patit cu un nesimtit ordinar) e normal sa-i dam NEGATIV.Ar trebui sa numai poata acorda si el pt ca nu este corect.Vanzatorul este in drept sa acorde.La pozitiv e ok ca ambii.
      Va rog luati asta in seama ca is foarte dezamagit ca am negativ pe nedrept.Se si poate verifica.Si pt un escroc raman cu 95% pozitiv.Imi patez imaginea din cauza unor prost crescuti.Stima si sper sa se rezolve aceasta chestie.

16 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    7. Inchiderea unei licitatii cu achitarea unui comision

Sunt multi useri de rea credinta care gasesc diverse metode de a-si lasa nr de telefon, adresa de mail sau messenger. Propun ca la inchiderea inainte de termen a unei licitatii sa se perceapa comision, ar ajuta la dezvoltarea altor idei propuse de useri.

3 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    8. Politica de retur

am nevoie sa poat edita politici de retur diferite pentru produse diferite. acum imi afisaza acceasi politica de retur la toate produsele desi am si produse cu garantie si produse fara garantie

6 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    9. Plata cu cardul direct la okazii si prin garantia okazii la utilizator.

Cei care folosim garantia okazii stim ca dureaza destul de mult pana intram in posesia banilor.Ce ar fi daca cumparatori ar putea plati direct cu cardul la "okazii" si ei dupa ce au primit ok-ul din partea cumparatorului sa vireze banii in contul vanzatorului.Contravaloarea rambursului de la curier poate fi oprita de okazii drept comision.Noi intram mai repede in posesia banilor si voi mai faceti rost de un comision.

1 vote
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    10. As dori sa se faca o categorie pentru tigari electronica, ca sunt multe fake ... iar cei care vand originale sunt dezavantajati

Buna ziua echipa Okazii,

Am o firma de import / distributie si vanzari de tigari electronice. ..

Acum 2 luni am adaugat niste tigari electronice la vanzare, preturile cele mai mici de pe piata.

Firma care o reprezint are un ATU.Cel mai bun pret la o calitate superioara.

Am avut ceva vanzari pe okazii.. acum in ultimul timp au aparut foarte multe clone / "chinezarii"... cuun pret de circa 40-50% mai mici...
      pe cand pretul meu este cel mai mic de pe piata. ..

Ar trebui adaugat pe okazii niste subcategorii cu firma producatoare de tigari electronice .. .

De… more

8 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    11. Comision descurajator

Dupa ce ani de zile utilizatorii au fost atrasi prin inexistenta comisionului concomitent cu un sistem de inscriere mai controlat decat la alte site-uri, au trecut brusc la acest comision ce obliga utilizatorii la tot felul de tertipuri pentru micsorarea lui. Utilizatorii vechi nu vor sa renunte la contul cu vechime si calificative si sa faca altele noi. Nu putem compara okazii cu ebay care ofera un sistem eficient de plata si de protectie a cumparatorului. Sfatul meu e sa se faca un comision de maxim 1% eventual insotit de amenzi pentru cei ce nu respecta termenii de utilizare. Oricum… more

1 vote
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    12. Eu propun in felul urmator: userii noi sa aibe de la inceput cel putin 5 euro in cont pina acumuleaza 10 pozitive,sa putem avea incredere

Userii noi de pe site-ul okazii.ro sa aibe in cont cel putin 5 euro pina acumuleaza,cel putin 10 calificative bune sa avem si noi incredere in ei ca sunt oameni seriosi.Si nu numai pentru a avea incredere in ei dar,cei care leau inchis site-ul okazii.ro contul din vina lor sa nu mai poata sa isi faca un nou cont si sa o ia de la capat sa ii stimuleze cevaca daca ar avea cel putin 5 euro in cont eu nu cred,ca o sa vrea sa li se inchida contul in permanenta si sa ramina si cu cei 5 euro… more

8 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    13. Analiza calificativelor prin arbitraj

eu dau un calific negativ daca cumpar DWD sata si imi trimite DWD atapi. Vanzatorul in mod cert imi da si el la fel. aici trebuie sa intervina arbitrajul

4 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    14. Modalitate de plata

tot la modalitate de plata sa fie plata la livrare in cazul in care livrarea se face prin operator de curierat rapid sau romtelecom
      aceasta constituie garantia predarii si primirii titodata a obiectului comercializat
      plata in avans nu suna bine, seamana a neincredere

1 vote
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    15. Stopati CENZURA motorului de cautare.Ati exclus anumite cuvinte(ex.schimb) din motor

Mai nou daca dai cautare(simpla sau detailata) pt ,,schimb'',,schimburi'' obtii 00,nada,nika rezultate.Inteleg ca stafful okazii considera schimburile pierdere monetara de comisioane dar gresesc puternic.Ca sa fac un schimb eu trebuie sa apas butonul cumpara din licitatia respectiva pt datele de contact.

5 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    16. Eu inca nu stiu din ce(cine) este formata "echipa Okazii"... serviciile oferite de acest site au devenit fff slabe,

Serviciile dvs au devenit foarte slabe, in multe aspecte au caracter de frauda,
      Lipsa transparentei isi spune cuvantul !
      Sunt omniprezente somatiile financiare, lipsa de promptitudine in a acorda raspunsuri, tergiversarea cererilor userilor, etc.
      Se face simtita din ce in ce mai mult dorinta tipica de inbogatire facila, fara a oferi ceva la schimb.
      Mi s-a confirmat un Mandat Postal abia dupa 3 saptamani, motivatii puerile si mincinoase, asta dupa cateva mail-uri trimise de mine si cateva telefoane date.
      pai domnilor de la "echipa Okazii" ..trebuie sa fiti cinstiti ca altfel... va vedem la stirile ProTV ca va sparg mascatii… more

7 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    17. 3 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    18. INTRODURECREA COMISIONULUI DE LISTARE SI ANULAREA ACELUI 2,8% DIN VANZARE

Acest site are potential, la fel sa intamplat si cu eBay-ul, daca nu veti scoate acel comision de 2,8% din valoarea tranzactiei si nu il veti introduce pe acel de listare veti avea de pierdut, sunt metode foarte usoare de a va pacali prin transmiterea de datelor de contact, si astfel voi nu incasati nimic desi tranzactia sa efectuat. ganditi-va, acum ori niciodata, nu va dura mult pana va aparea nu site care o va face-o inaintea voastra, deja mercador-ul va sufla in ceafa si nu au nici un singur comision si nici nu impune reguli de netransmitere a datelor… more

6 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    19. Sa poti vinde iar reclama podusului sa nu fie contra cost!

Atunci cand pui un produs in vanzare ,vanzatorul trebuie sa plateasca pentru a fi produsul in top 10 si alte chestii pentru a-i face reclama produsului tau dar fara o taxa pentru reclame si pentru a creste nivelul de views-uri

1 vote
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    20. Recomand ca okazii.ro sa retraga calificativul negativ venit din partea unui cumparator care nu a platit.

Propun ca okazii.ro sa retraga calificativul venit din partea unui cumparator care nu a platit. Mi se pare just,nu?

2 votes
      Vote 0 votes Vote Vote
      Vote
      Sign in
      Signed in as (Sign out)
    ← Previous 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 60 61
  • Don’t see your idea?
  • Post a new idea…
  • Sfaturi pentru Okazii.ro

Knowledge Base and Helpdesk